lørdag 23. juli 2011

I går kom vi til Steikvasselv. Har tatt en hviledag her i dag, vi har slitt litt med motivasjonen dei siste dagene. Har fått lettet litt på vekten i sekkene så vi prøver å går videre i morgen. Overskyet og litt regn i dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fint med praten igår. Her regner det bare. Hils hundene og kos dere videre på turen begge to. Hilsen oss hjemme i Gyland

Marie sa...

Trur ikkje det er heilt uvanleg å slite med motivasjonen midt i ein lang-tur, turen har blitt kvardag, og målet er framleis ein godt stykke unna. Det var i alle fall lite motivasjon ombord i Lazy når vi var midt i kontinentet... Da lagde vi "tiltaksliste for god stemning". Det var nødvendig, og lurt! ;) Viktigaste punktet på vår liste var at vi skulle gjere minst ein koselig ting for den andre ein gong i veka. Det endte nærmast som ein konkuranse for å finne på dei trivligaste tinga, så det løste mange knuta for vår del ;)
God tur videre! Dere er tøffe :)

Anonym sa...

Blir gla no når æ ser dåkk nærme dåkk Trøndelag! Hi fått rapporter om at multene i Namsskogan modnes no i puljer, så dåkk kan sjå fram til gode og søte vitamin-kuler framover på turen. Ser at dåkk legg ruta via Skorovas, trur det ska vær greie fjell å gå i der.

Hilsen Randi på Val