torsdag 7. juli 2011

Gjensyns-gleden hva stor blant både 4-beinnte og 2-beinnte når vi kom til Sorjushytta. Der blei det god mat til alle. I går gikk vi sammen ned til Sulitjelma turisthytte hvor vi har kviledag i dag. Det er som og bo på hotel. Yukon trenger hvile så han blir plassert på hunde-pensjonat til vi kommer til Umbukta. Ryggsekken til Marianne er ødelagt så den må byttes ut, har nok slitt veldig med så mange kilo oppi. Det er veldig moro og få kommentarer på bloggen, spesielt i fra folk vi har truffet på turen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra med kviledag og besøk fra syden.
Etter tips fra Eivind har jeg vært på norwegian outlet og utstyrt Joar og meg til en lengere kaiakk ekspedisjon på Monsvannet.... Ikke helt i deres divisjon, men man blir jo inspirert! God tur!
Johannes

Anonym sa...

Godt med en kviledag, spesielt for de som har 4 trøtte bein. Bamse er iallefall i god form, på lufteturer vil han gjerne vise oss at han duger som trekkhund. God tur!!

Anonym sa...

Ser ut som både to-beinte og fire-beinte satte pris på dette besøket :-) Hørte at det var mye god mat når disse var på besøk...de kan godt ta turen til Lyngdal snart....vi liker også god mat!!
Fortsatt god tur!
Storesøster