mandag 22. august 2011

"Kokken" er fornøyd med dagens middag. I går kom vi til Stugudal camping og i dag har vi hviledag. Vi begynner nå og sjå en ende på turen, regner med å være på Vardetangen i begynnelsen av oktober og Lindesnes ca 1 måned senere, men det er noen mil og fjell igjen ennå. Fortsetter i morgen langs veien mot Røros, håper og være der på torsdag. I Sylan møtte vi noen hyggelige folk som har ordnet med overnatting til og med Røros. Været er fortsatt bra med lett overskyet og sol.

2 kommentarer:

Roger Berggård sa...

Så flott at dere kom ned til Stuggudalen i god behold. Håper også at hviledagen smaker godt, og at foten er blitt bedre. Husk at Stuggudalen i Tydal kommune er en av Norges flotteste steder med sjøen, gårdene og alle fjell i bakgrunnen. Husk å snu dere og se Sylene i solskinn når dere går oppover bakkene fra Stuggusjøen i morgen.
Vi har vært på jobb idag som vanlige folk bruker å gjøre. Vekkerklokka ringte kl. 0600....
Alt er klart til dere ved Riens bredder. Vi treffes der.

Anonym sa...

Godt å se at dere får i dere noe annet enn bare "tørrfor" :-) Hva med å ta en liten tur hjemmom til Helle 1.okt...?? Den dagen blir jo ikke helt det samme uten dere to sprekinger...:) Fortsatt god tur! Storesøster