søndag 30. oktober 2011

Røya har gravd seg en god liggeplass i grushaugen. Er på vei nedover Audnedalen, må holde litt igjen for ikke å komme fram før onsdag ettermiddag. Det kan være greit og ha litt god tid ettersom vi blir skjenket med CB julebrus i morgen av en "juletre-konkurent". Gleder oss til og komme innom hus på Birkeland i morgen.

lørdag 29. oktober 2011

Endelig kommet inn i siste fylket. Overnattet på Evje i natt, går nok til Sveindal i dag og setter opp teltet der en plass. Overskyet og rå luft i ettermiddag.

torsdag 27. oktober 2011

I dag startet vi på siste etappe mot Lindesnes. Etter mat-stopp på Storestraum har vi gått en del kilometer videre på vest-siden av Byglandsfjord hvor vi har satt opp teltet. Litt regn i formiddag ellers opphold og overskyet og mildt for årstiden. Håper og komme til Evje i morgen.

mandag 24. oktober 2011

Takk til Valle Motell for god mat og gratis overnatting. Har hatt en kort tur til Rysstad i dag, i morgen går vi videre til Ose hvor vi tar en hviledag på onsdag.

søndag 23. oktober 2011

Etter en kort tur til Valle fikk vi besøk fra Nedland. Det blei som vanlig mye mat, dei hadde også med seg nye forsyninger med hundemat og litt andre nødvendige ting. Dette hva siste depoet på turen, det nærmer seg Lindesnes nå. Gofar har bestemt av vi skal komme til Lindesnes onsdag 2 november klokken 15.55.

lørdag 22. oktober 2011

Fint høstvær, overskyet og vindstille og mildt. Er på vei fra Bykle til Flateland. Dette går unna, kommer nok til Lindesnes før den 5 november, kanskje onsdag 2 november. Det blir godt og komme i mål.

torsdag 20. oktober 2011

Nå er vi tilbake på Sørlandet. Overnatter på Hovden i natt og går videre mot Bykle i morgen. Kald vind og for det meste overskyet i dag.

onsdag 19. oktober 2011

Mye vind og vær i går på Haukeliseter, fint og sitte inne i varmen å kikke ut. I dag har vi gått til Haukeligrend, lett overskyet, litt sol og medvind. I morgen setter vi kursen rett sørover til Hovden.

mandag 17. oktober 2011

Etter en lang dag med mye motbakker fra Røldal kom vi fram til Haukeliseter i kveldingen. Er litt snø i fjellet ennå, men det har smeltet godt i dag. Yukon jobber som en helt og er virkelig med å drar lasset i motbakkene. I morgen tar vi en velfortjent hviledag for alle fire her på Haukeliseter.

søndag 16. oktober 2011

Tungt snø-føre med combi-campen over Røldalsfjellet, men er snart på toppen nå, litt i overkant av 1000 moh. Været er fantastisk med litt kald motvind. Har som mål og komme ned til Røldal i dag.

lørdag 15. oktober 2011

På vei i fra Odda til Seljestad i dag. Nå går det unna. Blir spennende og se hvor mye snø det er over fjellet, om det skaper problemer for oss. Overskyet og litt vind.

onsdag 12. oktober 2011

Tusen takk for god mat og god søvn på Eikelandsosen i natt. Nå er vi på Mundheim, går til Gravdal i dag. Fint vær med nysnø i fjellet. Er litt usikker på ruten videre til Odda, om det blir rundt om Utne eller gjenom Folgefonn-tunnelen.

søndag 9. oktober 2011


På fredag kom vi fram til Marie (søster av Marianne) og Nils Ingar i Bergen by. Godt med ei hel helg fri fra asfalten. Har vært en del vær i det siste, men dagsmarsjene har allikevel blitt lange, 40 km på det lengste. I morgen fortsetter vi videre sørover mot Lindesnes, blir nok veitrasking hele veien pga stor fare for snø i fjellet og dårlige forhold. Yukon er tilbake igjen og er i storform. Vi er fortsatt motivert, men gleder oss å komme fram til Lindesnes.




torsdag 6. oktober 2011

Nordhordaland er snart unnagjort og vi kommer til Bergen by i morgen. Har vært så heldig og fått privat overnatting på Frekkhaug i natt. Har hatt besøk fra Nedland i noen dager nå, noe Røya satte stor pris på. Yukon har vært på ferie i Bergen siden søndag pga litt halting, men det høres ut som at han er mye bedre nå. Foreløpig er beregnet ankomst dato på Lindesnes lørdag 5 november.

tirsdag 4. oktober 2011

søndag 2. oktober 2011

Vi gratulerer Allekanklaredet-ekspedisjonen med at de klarte målet sitt og kom fram til Lindesnes i går. Vi er på vei mot Seim i dag i fint gåvær. Den eldste deltakeren i Nedland-ekspedisjonen har forøvrig bursdag i dag 2 oktober.

lørdag 1. oktober 2011

Takk til Seven Mountains Husky for sponsing av sjokk-rosa sokker, kanskje er det på grunn av fargen at Yukon har haltet litt i dag. Har hatt en litt roligere dag i dag og er nå på Bergen camping. Traff på en nysgjerrig forbipasserene i Ytre Arna som tok følge med oss og loste oss gjennom skogen (med "combi-campen") til Breistein. I morgen går vi videre over Nordhordalands-brua, ikke lenge til Vardetangen nå!