fredag 29. juli 2011

Vi har nå kommet inn i Børgefjell nasjonalpark, har gått inn fra Øyum i Susendalen. Overskyet og varmt, godt og komme opp i fjellet igjen.

onsdag 27. juli 2011

I dag kom vi fram til Hattfjelldal, har lagt oss inn i ei camping-hytte her. Overskyet litt yr på morgenen, men varmt i været. Fortsetter videre sørover og inn i Børgefjell nasjonalpark. Vi er litt mer motivert nå, men det varier litt fra dag til dag. Blir greit å bli ferdig med Nord-Norge og komme inn i Trøndelag.

mandag 25. juli 2011

Multene modnest litt etterhvert. Er på vei langs Røssvatn og kjem til Hattfjelldal om ein dag eller to. Varmt i været og litt regn nå i kveld.

lørdag 23. juli 2011

I går kom vi til Steikvasselv. Har tatt en hviledag her i dag, vi har slitt litt med motivasjonen dei siste dagene. Har fått lettet litt på vekten i sekkene så vi prøver å går videre i morgen. Overskyet og litt regn i dag.

tirsdag 19. juli 2011

Endelig er Yukon på plass igjen. Røya og Yukon hva veldig glad for og treffe hverandre igjen. Vi kom i går fram til Umbukta Fjellstue, har hviledag i dag. Her er fortsatt lett overskyet, sol og varmt. Det nærmer seg slutten på Nord-Norge nå, om ei god uke så er vi nok i Nord-Trøndelag og midt-Norge.

søndag 17. juli 2011

For et år siden i dag giftet vi oss. Dagen har foreløpig blitt feiret med havregrøt med rosiner(luksus). Nydelig vær og litt vind som holder den verste myggen borte. Vi går til Sauvasshytta i dag.

lørdag 16. juli 2011

Røya har det godt på hyttene til Rana turistforening. Vi har nå kommet til Kvitsteinsdalstunet. Sol, varmt, lite vind og mye mygg i dag. Fin natur, men veldig lite folk og sjå. Gleder oss til å treffe Yukon igjen på Umbukta om et par dager.

onsdag 13. juli 2011

Etter en lang dag langs E-6 over Saltfjellet fra Lønsdal hva det godt og finne Bolna-hytta. I dag passerte vi polar-sirkelen, men vi har ennå noen kilometer igjen til vi er framme ved Lindesnes. Vi tar en hviledag her på Bolna i morgen, fannt en kasse med ny proviant og godsaker midt i stua her. Det skal bli godt.

mandag 11. juli 2011

Røya klarer seg veldig bra uten Yukon. Hun er veldig glad for og være på tur og storkoser seg med all oppmerksomheten hun får når hun er alene. Nå har vi kommet til Trygvebu, overskyet og litt sol, litt kjøligere enn tidligere dager. I morgen går vi opp på Saltfjellet.

fredag 8. juli 2011

Nå er vi på tur igjen, er på vei til Calalveshytta. Lett overskyet, men hører litt torden-skrall fra Sverige. Røya savner ikke Yukon så mye ennå, men det blir spennende og sjå til natten.

torsdag 7. juli 2011

Gjensyns-gleden hva stor blant både 4-beinnte og 2-beinnte når vi kom til Sorjushytta. Der blei det god mat til alle. I går gikk vi sammen ned til Sulitjelma turisthytte hvor vi har kviledag i dag. Det er som og bo på hotel. Yukon trenger hvile så han blir plassert på hunde-pensjonat til vi kommer til Umbukta. Ryggsekken til Marianne er ødelagt så den må byttes ut, har nok slitt veldig med så mange kilo oppi. Det er veldig moro og få kommentarer på bloggen, spesielt i fra folk vi har truffet på turen.

fredag 1. juli 2011

Hundene har det godt på Svenske turisthytter, med egne hundeavdelinger og tepper å ligge på. Vi er nå på Akkastugan, har gått til Ritsem og tok båten over Akkajaure i ettermiddag. Vil prøve og være på Sulitjelma til onsdag, nå går vi inn i Padjelanta nasjonalpark. Regner i kveld, men håper alltid på fint vær når vi våkner på morgenen.